Dollár
427,03 Ft
Euró
423,82 Ft
Font
485,44 Ft
Bitcoin
20,165 $

Tolvai Reni hófehér fogsorán túl csak a formás keblei látványosabbak

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Takács Petra

2022. augusztus 1. - 04:05

A hazai sztárvilág egyik legismertebb képviselője minden szinten jól érezheti magát, és közben élvezi a napfényt, a jó időt.

Tolvai Reni időközben újabb mérföldkövet ünnepelhetett a közösségi médiában, amire érdemes felhívni a figyelmet, ugyanis sok ezer követője van. Ez annak is köszönhető, hogy kiváló formában van, a férfiak csak úgy epekednek iránta.

Soron kívül Varga Mihály: 300 milliárd forintot kaphat Magyarország az EU-tól energiabiztonságra 

Sőt, a nőktől még több dicséretet kap, ami pedig nagyobb elismerés, mert tudjuk, hogy a nők közül sokan hogyan néznek egymásra. Renit elismerik, de mindig vannak, akik csak irigykednek, és keresik a hibákat.

Renin nemigazán találni, abszolúte illik a karakteréhez ez a forma, amivel sokan elégedettek lennének. Rengeteg munka van benne, és ennek most még inkább élvezheti a hatásait az önbizalom oltárán az énekesnő.

Kiderült, hova utazott Sarka Kata és lánya, nagyon messzire mentek (fotóval)

Visszatérve a közösségi oldalára, már több mint 150 ezer követővel bír az Instagramon, így most célba veheti a 200 ezret. Kis időnek el kell telnie ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, de biztosak vagyunk benne, hogy sikerrel jár majd.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.