Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Ha Tolvai Reni nem nyeri meg a Megasztárt, nem tudott volna Magyarországon maradni

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni az interjújában arról is beszélt, hogy a Megasztár megnyerése nélkül nem tudott volna Magyarországon maradni.

Tolvai Reni pénteken töltötte be a 32. születésnapját, és ismét megadta a módját az ünneplésnek, akárcsak a megjelenésének, mint tette azt a 2023-as Glamour-gálán csütörtök este. Az énekesnő remek formában várja a nyarat, és természetesen a koncertszezont.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Még mindig élesen emlékszik a megasztáros időkre, amikor is a 12 ezer jelentkező közül ő lett a befutó. Ugyanakkor elismeri, ha nem nyeri meg a versenyt, akkor nem tudott volna Magyarországon maradni.

„Ha nem nyerem meg a versenyt, akkor nem tudtam volna Magyarországon maradni és másképp próbálkozni, hogy bekerüljek a zenei palettára, hanem valószínűleg… nem, biztos, hogy visszamentem volna Nagyváradra és ott próbálkoztam volna másvalamivel.” – mesélte a Blikknek Reni. „Ez tényleg egy álomszerű dolog volt.”

2018-ban pedig a Sztárban Sztár jelentett számára egy olyan kihívást, amire mindig is vágyott. Sztárokat kellett utánoznia, de visszagondolva, már azt mondja, hogy igazából senkit nem tudott hozni a színpadon.

„Most így visszagondolva nekem az a véleményem az én szereplésemről, hogy igazából senkit nem tudtam hozni. Egyszer sem sikerült úgy elváltoztatni a hangomat, hogy az tényleg olyan legyen, viszont mégis valahogy bekerültem a döntőbe, szóval a nézők szavaztak rám. Mindig azt kaptam a zsűritől, hogy nagyon jól elénekeltem, de a saját hangomon.” – folytatta a Blikknek adott interjújában.