Tolvai Reni már a vízben, bikinis formája is lehengerlő

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Takács Petra

2021. július 22. - 04:03

Bevalljuk, kicsit irigykedünk a híres énekesnőre, több okból kifolyólag is, ugyanakkor örülünk, hogy egy ilyen szép helyen tartózkodik.

Az irigység nem szép, de ezt most ne értsétek szó szerint, még akkor is, ha az esetekben többségében ehhez inkább negatív mondanivalót társítunk. Reni karaktere megkérdőjelezhetetlenül passzol a sztárok világához, akár nemzetközi szinten is.

Azzal, hogy mindig nagyon helyén van a sminkje és a frizurája, nálunk azonnal szerzett magának egy plusz pontot. Ha valamire irigykedhetünk, az a formája, amit hosszú hónapokon át alakított, és végül itt van, egy még bombább nőtt kaptunk.

A közösségi média egyik kedvence, főleg a szexi képei miatt, amikből nincs hiány. Formája kapcsán sokan várták a bikinis időszakot, és Reni nem okozott csalódást, megmutatta, hogyan is fest most ezekben a szettekben.

Így nézett ki 2008-ban Kim Kardashian, felismernéd?

A több mint 131 000 követőt számláló Instagram oldala néha eléri az olvadáspontot, amikor ennyire szexi bikinis tartalmakat rak ki magáról, mint legutóbb. Ezúttal a vízben is megcsodálhattuk az egyik mutatós bikinijében, ahogy épp a hullámok érkeznek mögötte.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.