Clouds
21 Budapest
Dollár
356,69 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
437,56 Ft
Bitcoin
27,269 $

Egyre laposabb és formásabb Tolvai Reni hasa (fotóval)

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reninek komoly céljai vannak 2023-ra, a híres és sikeres énekesnő látványos változásokon mehet keresztül a nyári szezonig.

Tolvai Reni az egyik legnagyobb átalakuláson átesett sztár Magyarországon az utóbbi éveket tekintve. Nemrég egy előtte-utána fotóval bizonyította a különbséget, ami több mint látványos, és másképpen is érzi magát a bőrében.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Rendkívül kitartó, motivált, és mindig vannak új céljai, többek között a formája kapcsán is. Nem panaszkodhat, mert már most rendkívül szexi formában érezheti magát, de még többet szeretne kihozni magából.

Mivel még mindig hónapok vannak hátra a nyári szezonig, nem késő nekiállni a kemény edzéseknek, az egészséges életnek. Pár hónap leforgása alatt is drasztikus változásokat lehet elérni.

Reninek már megvan az erős alapja ahhoz, hogy valami egészen extrát hozzon ki magából, és elnézve a hasizmát, jó úton halad előre. Titokzatosan megjegyezte, hogy ez nem minden a részéről, így lehetséges, lesznek még meglepetések tőle.

„Idén nyárig össze KELL jöjjön a szép poci, mar csak pár hónap van… nem kocka hasat szeretnék, hanem lefelé csíkosat. Ez az egyik fogadalmam 2023ra, a többi meglepi.” -árulta el a titokzatos énekesnő.