Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Tolvai Reni 35 éves kora körül szeretne édesanyává válni

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez azt jelenti, hogy pár éven belül vállalna gyereket Tolvai Reni, de jelenleg a karrierjéről szól az élete.

Tolvai Reni az egyik legismertebb híresség Magyarországon, és sokan csak ájuldoznak a formájától. Rendkívül vonzó vonalakat hozott össze, és jelenleg is edzésben van, hogy a nyárra még elégedettebb legyen.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Sokan érdeklődnek a magánélete után, amit azonban becsben tart, ritkán hallani róla bármit is ezen a területen. A hosszú kapcsolatának egy ideje vége, és azóta igazán pletykákat sem lehetett hallani róla.

A Blikk kérdésére árulta el, tervben van nála a családalapítás, méghozzá pár éven belül. Most azonban a brandépítésről szól az élete, arról, hogy a karrierje újabb mérföldköveket érjen el, és nemcsak az éneklésben, hanem a szépségiparban is.

„Tinikoromban belőttem, hogy én 35 éves korom körül szeretnék kisbabát, és én ezt tartani szeretném. Most leszek 32, szóval van még egy kis időm, de egyelőre brandet akarok építeni, lemezt akarok készíteni és olyan anyagi biztonságot akarok magam köré kialakítani, hogy ne legyen semmi probléma.”

Szerinte női előadóként soha nem fog olyan figyelmet kapni, mint egy férfi. „A nők azok, akik rajonganak, emiatt van az, hogy nagyobb a felhajtás egy férfi előadó körül, de ez mindig is így volt, nemcsak most történik.” – mondta el a véleményét Reni a Blikk kérdésére.

„Szerintem ezt nem kell így megélni és elfogadni, hogy a férfiak sikeresebbek, mi meg hátrányosabb helyzetben vagyunk. Nem szabad így felfogni, mert akkor megkeseríted így az életedet. Én azt gondolom, hogy gőzerővel és boldogsággal kell harcolni ezért, még akkor is, ha soha nem fogunk olyan figyelmet kapni, mint egy férfi előadó.”