Szinte csak a gravitáció tartja Tolvai Reni formás kebleit

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Takács Petra

2021. szeptember 10. - 17:09

Tolvai Reni megkérdőjelezhetetlenül az egyik legvonzóbb személyisége a hazai sztárvilágnak, miközben minden pillanatában képes megújulni.

Reni hosszú-hosszú évek óta meghatározó tagja a sztárok világának, és a közösségi média elterjedésével ő is szintet lépett. Még mindig fiatal, és noha már nem tartozik a tinik közé, nagyon otthonosan mozog a közösségi média rejtelmeiben.

Azok, akik mindezt „megvetik”, egyúttal azzal is számolnak, hogy kevésbé lesznek népszerűek, hiszen ez a platform immáron az egyik legjelentősebb szerepet játssza az életünkben. Fontos rajta aktívnak és merésznek lenniük a sztároknak, mert nagyon nagy a verseny.

Ezzel valószínűleg Reni is tisztában van, aki nemrég árulta el, hogy pár esztendővel ezelőtt megoperáltatta a melleit. Ez nem volt titok, de nem is kürtölte szét a bulvársajtóban, ám a szemfülesek hamar kiszúrták a dolgot.

Szép munkát végeztek a beavatkozásnál, megmaradt a természetes forma, és azóta Reni még szexibb, még vonzóbb és olyan ruhákat is hordhat, melyek azelőtt nem álltak volna rajta tökéletesen, vagy ennyire kirívóan.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.