Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Tolvai Reninek még a frufru is nagyon jól áll

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni is azon hírességek közé tartozik, akik minden apró részletre odafigyelnek, és ez a frizurájára is nagyon igaz.

A divat eggyé vált a sztárok világával, és ez manapság különösen igaz, köszönhetően a közösségi média széleskörű elterjedésének. Az emberek már észre sem veszik, hogy napi szinten órákat töltenek el ebben a virtuális világban.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Miután az okostelefonok piaca is elképesztő fejlődésen ment át, elérhető áron is kaphatunk olyan készülékeket, amik igen komoly élményt kínálnak. Egy gyorsabb internettel és egy jobb készülékkel gyakorlatilag egész nap adott a szórakozás.

Már csak a magyarországi tartalmak böngészésével is el tudnánk ütni az időt, nemhogy a külföldivel, és akkor csak az Instagramról beszéltünk… Mellette ott van a Facebook, a TikTok, vagy a Magyarországon kevésbé népszerű Twitter.

Szóval adottak a lehetőségek, és Tolvai Reni szintén aktívan hozzájárul ehhez. Számtalan szexi tartalmat töltött már fel magáról, miközben ezzel tippeket is ad a hölgyeknek, vagy a férfiaknak az esetleges ajándékok vásárlásához.

A sminkelésben is profi énekesnő a szépségipar területén is tud tanácsokat adni, és nagyon ügyesen bánik az ecsetekkel. Az alább látható fotón pedig azt láthatjuk, hogy milyen jól áll neki ez a frizura és a frufru.

Még több bulvár: Lewis Hamilton megmutatta a felsőtestét a 2023-as szezon előtt