Tolvai Reni a szokásosnál is dögösebb, mintha csak Christina Aguilera lenne

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 04:09

Erről a képről azonnal Christina Aguilera jutott eszünkbe, itt nagyon hasonlítanak egymásra a sztárok, akik mindketten énekesek.

A fiatal énekesnő is a legismertebb hazai sztárok közé sorolható, rengetegen kedvelik a karakterét, a zenéit és az új alakjától nem egy rajongó dobott hatást. Nem véletlenül, hiszen Reni totálisan átalakult az idei nyárra.

Sok hónap kemény munka van a kiváló formája mögött, amire nagyon büszke lehet, és láthatóan jót tett az önbizalmának. Remek látni, amikor egy nő duzzad az önbizalomtól, határozott és szimplán boldog a testében.

Ez az egyik legfontosabb, hiszen a mai világban sajnálatos módon az emberek gondolkozás nélkül kritizálják a másikat, sokszor névtelenül, és rettentő bántóan. Időről időre Reni is kap ebből, de összességében jól állja a sarat.

Olyan szexin néz a bikinijében Gáspár Evelin, hogy zavarba jössz

Reni is nagy figyelmet fordít a követőkre, akik fontosak számára, és egy remek közösség alakult ki az oldalán. A legutóbbi nyaralására is „elvitte” őket, sok felvételt osztott meg Mallorcáról, ahol szintén dögös volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.