Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tolvai Reni videón mutatta meg a tüzes dekoltázsát

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni egymás után osztja meg magáról a tüzes videókat és fotókat, nagyon nagy formában van, és sokan irigylik a vonalait.

Hol vannak már azok az idők, amikor Tolvai Renit is inzultálták a közösségi médián keresztül az aktuális formája kapcsán. Reni pár éve olyan vonalakat dolgozott ki magán, hogy abba már nemigen lehet belekötni.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Érezhetően kevesebb is a kritika, főként amiatt szokták megszólni, mert épp egy nagyon kihívó ruhát visel, vagy úgy táncol, ami egyeseknek már sok. Renit láthatóan mindez nem zavarja, másképpen már nem lennének ehhez hasonló tartalmai.

Nem hagyja magát befolyásolni, magát adja, és közben nem lépi át a határt ezekkel a szexi tartalmakkal. Nem egy világszárt ismerhetünk, akik messze merészebbek, inkább bele sem gondolunk, miket kapna Reni, ha még tüzesebb verzióra váltana.

Ráadásul rendkívül szexin is táncol, amivel csak rátesz egy lapáttal. Nem hagyja unatkozni a követőket, akik kedvelik őt, így azokat a tartalmakat is, amiket megoszt magáról, sokszor csak a sztorijában.

Most is így tett, a csipőrázós videó után egy mélyen dekoltált ruhában láthatjuk viszont, szintén a tükörrel szemben. Ha kíváncsi vagy a szexi videójára, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatod is az énekesnőt.