Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Több mint megható kép Dér Heniékről, ahogy hárman együtt ölelkeznek

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. augusztus 16. - 00:06

Egészen kivételesek ezek a képek, amik Dér Heniékről készültek, nagyon büszke lehet az anyuka és az apuka, és a kis Bendegúz idősebb korára nagyon fog örülni ezeknek a felvételeknek.

Dér Heni és Bakos Gergő szerelme beteljesedett, amikor Bendegúz megszületett. Ennél nagyobb mérföldkő nem is létezik egy kapcsolatban, természetesen még a házasságot is felülmúlja. Kivételes érzés, amikor megerősítést nyer, hogy gyermekünk lesz.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Heniék régóta vártak Beni érkezésére, aki nem siette el a dolgot, de ami sokkal fontosabb, hogy egészséges, minden a legnagyobb rendben van vele. A hosszú hónapok alatt az énekesnő rendszeresen beszámolt az eseményekről, tájékoztatván a követőket, rajongókat.

Nyilván voltak, akik menet közben így is piszkálták Henit ezzel-azzal, de nemigazán vette fel a dolgot, és a legtöbb ehhez hasonló támadásra nem reagált. Ebben a helyzetben ez még inkább érthető, hiszen ideálisabb, ha az ember a születendő gyermekére koncentrál.

Gelencsér Timi rettentő magasra tette a lécet, mintha egy James Bond filmben lenne

Most, hogy Beni napvilágot látott, és a születése óta eltelt pár hónap, a család testközelből figyelheti a fejlődését. Ebben a korban már hetek alatt is komoly fejlődést lehet tapasztalni a gyerekeken, nagy boldogságot okoznak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.