Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Több ezer felhasználó tapasztalja, hogy nem működik rendesen a Teams és az Outlook

Fotó: Unsplash
Smart
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A legtöbb panasz az Egyesült Királyságból érkezett, ám Etiópiában, Indiában, Srí Lankán, valamint a világ számos részén nehézségeket tapasztaltak.

A hírek szerint a Microsoft már vizsgálja a problémát, s állítólag üzemzavar áll annak hátterében, amelynek következtében világszerte több ezer felhasználó nem tudta elérni a weboldal szolgáltatásait, köztük a Teams-t és az Outlookot.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A Downdetector.com – amely különböző források, köztük a felhasználói beszámolók alapján követi nyomon az ilyen jellegű kieséseket – regisztrálta, miszerint több ezer ember jelentett problémát a Teams, az Outlook, a Microsoft 365 és az Xbox Live szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Ma reggel 7:34-ig körülbelül 2341 fő számolt be nehézségekről az Outlook-ot illetően, 1006 fő pedig a Teams kapcsán, mondván, jóformán egyik programot sem tudták már működésre bírni az Egyesült Királyságban – derül ki a Sky News beszámolójából.

A legtöbb panasz Manchesterből, Londonból, Birminghamből, Norwich-ből, Oxfordból, Brightonból és Cardiff-ból érkezett, ám Etiópiában, Indiában, Srí Lankán, valamint a világ számos részén problémákat tapasztaltak, amelyet követően a Microsoft azzal nyugtatta az embereket, hogy már dolgoznak az ügyön.