Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

Tóba csúszott egy repülő Montpellier közelében, be kellett zárni a repteret (videó)

Fotó: Pixabay
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. szeptember 28. - 17:41

A Boeing 737 orra belelógott a tóba, miután a földet érés után valahogy lekeveredett a kifutópályáról, de az incidensnek nem voltak áldozatai, a személyzet három tagja sérülések nélkül megúszta a balesetet. 

Egy repülőgép szombaton túllőtt a kifutópályán és egy tóban landolt, ami miatt két és fél napra le kellett zárni egy francia repülőteret – számolt be az NDTV az esetről. 

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Miután a teherszállító repülőgép leszállás közben letért a kifutópályáról, és orrával és hajtóművével egy közeli tóban kötött ki, a francia hatóságok lezárták Montpellier városának repülőterét.

A Boeing 737-es típusú repülőgép, amely a West Atlantic tulajdonában volt, szombaton kora reggel ért földet Montpellier-ben, utána azonban lekeveredett a kifutópályáról, és a tóban kötött ki.

A francia Polgári Repülésbiztonsági Vizsgálati és Elemző Iroda (BEA) olyan fotókat tett fel a világhálóra, amelyeken a repülőgép a tó partja közelében látható, teste a szárazföldön, orra pedig a vízbe merülve. A repülőtérre mintegy hatvan tűzoltó érkezett. Az esetet jelenleg is vizsgálják.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.