Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Nyolc tizenéves lány késelt halálra egy hajléktalanszállón élő férfit Torontóban

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az ügyön dolgozó nyomozó szerint már beszéltek a szülőkkel, akik kivétel nélkül megdöbbentek a történtek hallatán.

Gyilkossággal vádolnak nyolc tizenéves lányt, miután vasárnap kora reggel bántalmaztak és halálra késeltek egy 59 éves férfit Torontó belvárosában, akivel állítólag a közösségi médiában ismerkedtek meg.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

A hatóságok jelentése szerint három 13 éves, három 14 éves és két 16 éves lányt tartóztattak le a támadás helyszínének közelében, az áldozatot pedig a mentők kórházba szállították, sajnálatos módon azonban életét vesztette.

Terry Browne nyomozó elmondta, fogalmuk sincs, a fiatalok miért találkoztak a férfival, az viszont kiderült, hogy az áldozat egy hajléktalanszállón élt, s a lányok megpróbáltak elvenni tőle egy üveg alkoholt – számolt be a Sky News.

Hozzátette, hogy a támadóknál több fegyver is volt, a rendőrség pedig már beszélt a szülőkkel, akik kivétel nélkül megdöbbentek a történtek hallatán, s a lányok jelenleg őrizetben vannak, illetve december 29-án állnak bíróság elé.

Majd azt is elárulta, hogy a lányok közül háromnak korábban is volt dolga a rendőrséggel, s bár ő maga 35 éve dolgozik ott, mégsem találkozott még ehhez fogható esettel soha, pedig azt gondolta, ennyi idő alatt ő már mindent látott.