Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Titkos záradék könnyítheti meg Ronaldo európai visszatérését

MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Még alig érkezett meg új csapatához a portugál, máris az európai folytatásról szólnak a pletykák.

Nagyon úgy tűnt, hogy Ronaldo végleg búcsút int az európai topligáknak, azonban kiderült, hogy van egy olyan záradék az Al-Nassr csapatával kötött szerződésében, amely megkönnyítheti esetleges visszatérését.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Szaúd-arábiai médiaértesülések szerint Cristiano Ronaldo szerződésében van egy pont, amely kimondja, hogy amennyiben a Newcastle United kvalifikálja magát a Bajnokok Ligája következő kiírására, a portugálnak lehetősége lenne eldönteni, hol játszik: marad-e az Al-Nassrnál vagy inkább a Szarkákhoz megy.

A két klub tulajdonosi köre azonos, így könnyedén megoldható lenne a csapatcsere, amennyiben a Newcastle elérné idei fő célját és kvalifikálná magát a legrangosabb kupasorozatba – írja a Fichajes.

Erre egyébként minden esélyük megvan, jelenleg ugyanis a Premier League harmadik helyén állnak. Persze a tavaszi szezonnak is jól kell sikerülnie, hiszen olyan csapatok sorakoznak mögöttük, mint a Tottenham, a Liverpool, vagy éppen a Chelsea.

Arról nem szólnak a hírek, hogy Ronaldo fizetése hogyan alakulna, ha kétéves szerződésének egy részét a Premier League-ben töltené, számára azonban valószínűleg fontosabb lenne, hogy még egyszer játszhasson a BL-ben.