18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Tinédzserek raboltak ki és okozták egy 82 éves nő halálát

Fotó: Unsplash/CDC
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 14 és 15 éves fiúkat gyilkosság gyanújával tartóztatták le.

A Sky News jelentése szerint letartóztatták azt a 14 éves és 15 éves fiatal fiút, akik a rendőrség gyanúja szerint betörtek egy idős nő házába, kirabolták, és olyan súlyos sérüléseket okoztak a 82 éves nőnek, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A rendőrség közlése szerint a halálos kimenetelű incidens március 25-én, hajnalban történt, a helyszínre kiérkező rendőrök pedig az idős nőre otthonának padlóján találtak rá: a 82 éves hölgy eszméleténél volt és lélegzett, ám állapota nagyon súlyos volt.

Azonnal a norfolki James Paget Egyetemi Kórházba szállították, ahol március 27-én a kora reggeli órákban belehalt sérüléseibe. A rendőrség közlése szerint mindkét tinédzser a kelet-suffolki Lowestoft környékéről származik, kihallgatásukat pedig a martleshami rendőrség egyenruhásai végzik.

Az idős hölgy halála előtt még meg tudta osztani családjával és a rendőrökkel, hogy zajt hallott az ajtónál, majd két maszkos férfi hatolt be otthonába és őt azonnal a földre teperték. Az idős hölgy táskáját is ellopták a tinédzserek, ám nem messze a lakóháztól, egy másik utcában megtalálták az egyenruhások.