Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Tim Roth elárulta, mi lesz karaktere jövője az MCU-ban

TÉMÁK:
#Jövő #MCU
Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Tim Roth alakítja Förtelem karakterét az MCU-ban, s bár sokak számára meglepő volt közelmúltbeli visszatérése, most kiderült, hogy mire számíthatunk a jövőben.

Tim Roth visszatérése Förtelemként sok nézőt meglepett, ám a színész most elárulta, számíthatunk-e arra, hogy a jövőben is feltűnik az MCU filmjeiben. Förtelem visszatérése a Marvel Cinematic Universe 4. fázisának egyik fénypontja volt, ám nem lehetett eldönteni, hogy vajon visszatér-e még.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A Screen Rantnek nyilatkozva azonban Roth beszélt a Förtelem lehetséges jövőjéről az MCU-ban, de azt is elárulta, hogy melyik az a közelgő R-kategóriás Marvel-film, melyben szívesen visszatérne ismét Förtelemként.

A színész úgy fogalmazott:

„Fogalmam sincs, hogy terveznek-e valamit. De nagyon szívesen belecsöppennék a Deadpoolba. Azt nagyon szeretném! Élveztem a She-Hulkot is, és nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy visszatérhetek, és határozottan élveztem, szóval bárhova is visznek, nem baj, amíg megformálhatom.”

Tim Roth karaktere, a Förtelem, a katona Emile Blonsky alteregója eredetileg a 2008-as A hihetetlen Hulkban volt látható, amikor még Edward Norton alakította Hulkot. Azóta azonban több mint egy évtized telt el anélkül, hogy bármilyen utalást tettek volna arra, hogy egyáltalán fontolóra vették a karakter visszatérését.

Aztán mindenki meglepetésére a karakter feltűnt a 2021-es Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában, ez pedig megalapozta szereplését a Disney+ sorozatában, az Amazon: Ügyvédben, melyben felbukkant, hogy aztán Jennifer Walters védje őt a bíróságon.