Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Tim Cook: az App Store nem tiltja ki a Twittert

Fotó: Unsplash/Souvik Banerjee
Smart
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Korábban egy olyan információ látott napvilágot, mely szerint törölni akarják a Twittert az Apple App Store-ból, ám ezt most megcáfolta Tim Cook, az Aplle feje.

A Tech Times beszámolója szerint Tim Cook megcáfolta azon információkat, miszerint törölni akarnák a Twittert az Apple App Store-ból. Korábban ugyanis attól volt hangos a sajtó, hogy állítólag problémák adódtak az Apple-nél a “kék pipa” kapcsán, mely állítólag kitiltást vont volna maga után.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Musk azonban most közölte, hogy beszélt Tim Cookkal az ügyben, az Apple cupertinói központjában. Musk most kijelentette, hogy az Apple soha nem is fontolgatta a Twitter kitiltását az App Store-ból a harmadik féltől származó fizetési lehetőségeivel kapcsolatban.

A világ leggazdagabb embere megosztotta, “remek beszélgetést” folytatott az Apple-vezérrel, s állítja, hogy “csupán félreértésről volt szó a Twitter és az Apple részéről”, mely mostanra megoldódott.

Ezen hírek szerint a közvélemény végre lezárhatja a témát, noha az továbbra is kérdéses, hogy mi lesz a Twitterrel az iOS és iPadOS rendszereken, miután problémák merültek fel a megjelenítés kapcsán.