Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Tiltott teljesítményfokozók gyártásával gyanúsítják a Pest megyei férfit

Fotó: Unsplash/Myriam Zilles

Takács Petra

2021. november 11. - 18:20

Illegális gyógyszereket is tartalmazó tiltott teljesítményfokozókat gyártott és adott el egy férfi Pest megyében. 

Elfogtak egy férfit, aki tiltott teljesítményfokozókat gyártott és adott el – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A közlemény szerint a dunakeszi rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda felderítő főosztály bűnszervezetek elleni osztályának munkatársaival együttműködve csaptak le a férfira, aki a gyanú szerint éppen tiltott szert adott el vásárlójának.

A 35 éves férfi az érdekeltségébe tartozó váci és gödi üzletekben, valamint lakcímén nagy mennyiségű teljesítményfokozó szer előállításához használható alapanyagot, 764 ezer forintot, tablettanyomó gépet, üres dobozokat, gyógyszeres tájékoztatókat, illetve több száz darab kész terméket találtak és foglaltak le a rendőrök.  

Az elsődleges vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt szerek – hatóanyaguk, összetételük szerint – vélelmezhetően illegális gyógyszereket is tartalmazó tiltott teljesítményfokozók.

A férfi a bűncselekményt beismerte és vallomást tett.

A rendőrök a bűncselekményből származó vagyon elvonása érdekében egy nagy értékű, a férfi tulajdonában lévő luxuskocsit zár alá vettek. 

Az őrizetbe vett, azóta bűnügyi felügyelet alatt álló 35 éves férfi ellen üzletszerűen elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság – közölte a rendőrség.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.