Clouds
21 Budapest
Dollár
357,77 Ft
Euró
384,96 Ft
Font
437,44 Ft
Bitcoin
27,855 $

Mióta itt jártál:

Tilla megint gyúrt egyet a Sztárban Sztár előtt

Fotó: Instagram/Till Attila
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tilla egyre többször jelentkezik be a konditeremből, ahol javában készülnek a nyári formák, és még mindig van egy kis idő erre

Nem is olyan kicsi, bár ha megnézzük, hogy milyen gyorsan telik az idő, és lassan négy hónap ment el az évből, kissé félelmetes. Emiatt is törekedjünk arra, hogy minél többet hozzunk ki a napokból, legyen az bármilyen nehéz is.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

A hétvégén sem fogunk unatkozni, ha a televíziót választjuk, hiszen vasárnap jön a Sztárban Sztár negyedik élő adása. Tóth Andi, a zsűri egyik legismertebb tagja nagy bejelentést tett, miszerint befejezi az éneklést.

Hosszasan beszélt a döntés körülményeiről, és azt kell mondjuk, valóban szüksége lehet erre az elvonulásra, hogy később akár egy teljesen más Andi térhessen vissza. Sokan kívánják ezt, és azt, hogy igazán boldog legyen.

Régi mentora, Szikora Róbert is nyilatkozott a bejelentés után, és maximálisan támogatja az énekesnőt. Meglátjuk, hogy Andi meddig bírja éneklés nélkül, de így is nagyon elfoglalt, nemcsak a Sztárban Sztár miatt.

Tilla sem panaszkodhat, nagyon jól érzi magát a bőrében, és az utóbbi időben egyre többet láthatjuk a kondiban. Igaz, mindig is formában volt, ugyanakkor ő is igyekszik többet kihozni magából.