Megérkezett a The Witcher második évadának magyar feliratos előzetese, amit látod kell

Fotó: YouTube/Netflix Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. július 9. - 22:22

Többek között azt is megtudhattuk, hogy mikor érkezik a várva várt Vaják (The Witcher) második évada a Netflixen, ami az elsőhöz hasonlóan hatalmas durranásnak ígérkezik.

Akinek még nem volt lehetősége megnézni a The Witcher (Vaják) első évadát a Netflixen, az mindenképpen tegye már. Már önmagában emiatt is megérné előfizetni a stream-szolgáltatásra, ami csak úgy ontja magából a filmeket és a sorozatokat.

A regényből lett világhírű játékból sorozat készült, és a Neflix ezúttal sem nyúlt mellé. Hatalmasat ment a Magyarországon forgatott sorozat, aminek Henry Cavill a főszereplője, akit korábban Supermanként ismerhettünk.

Tökéletes választás volt a szerepre, ráadásul imádta a The Witcher játékokat, a regényt is olvasta, így minden adott volt ahhoz, hogy ő kapja meg a főszerepet. Az első évad 2019 decemberében jelent meg, tehát elég sok idő telt el azóta, de aggodalomra semmi ok, COVID ide vagy oda, elkészült a második szezon, aminek alább láthatjátok a magyar feliratos változatát.

FIFA 22: megvan, ki az új rész arca

A Vaják 2. évada december 17-től lesz látható világszerte a Netflix műsorán, ami ugyan távolinak tűnhet, legalább már ismerjük a dátumot. Mi rendkívül izgatottak vagyunk, és már most várjuk a harmadik szezont, bár még a másodikat sem láttuk, de a siker szinte garantált.