Prosztatarákot diagnosztizáltak a The Witcher-játékok Geraltját alakító színésznél

CD Projekt Red
Konzol/Videójátékok
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A The Witcher videójátékokban Geralt hangját adó Doug Cockle Twitteren jelentette be, hogy prosztatarákos és azt tanácsolta az 50 év feletti férfiaknak, hogy vizsgáltassák ki magukat.

Előzmény:

 

Az 50 éves Doug Cockle, színész, aki a The Witcher játékokban Geralt hangjaként ismert, Twitteren bejelentette, hogy „kifejlett prosztatarákja” van. A bejelentést követően a rajongók egy emberként biztosították támogatásukról, írja a Gamespot.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Cockle azért döntött úgy, hogy felvállalja a diagnózist, hogy húszezer követője révén segítsen felhívni a figyelmet arra, milyen fontos az 50 év feletti férfiaknak a szűrővizsgálatok elvégzése. Elmondása szerint „gőze sem volt” arról, hogy rákos és az éves vizsgálatán állapította meg orvosa, hogy ebben a betegségben szenved.

Cockle a The Witcherben, a The Witcher: Assassins of Kingsben és a The Witcher 3: Wild Huntban is elvállalta Geralt szerepét, az azonban még kérdéses, hogy a már készülő negyedik részben is ott lesz-e, mivel a karakter története a harmadik játékkal véget ért.

Ami a Netflix-sorozatot illeti, június 29-ével visszatér a The Witcher a képernyőkre, ez lesz az utolsó évad, amelyben Henry Cavillt láthatjuk Geralt szerepében, a negyedikben a helyét Liam Hemsworth veszi majd át.