The Voice: Manuel már most tudja, hogy fog kapni kritikákat

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Manuel szerint lesznek, akik kritizálni fogják őt a The Voice alatt, elsősorban a kora miatt, viszont ezzel nem akar különösebben foglalkozni.

Korábban csak pletykálták, hogy Manuel lehet az egyik főszereplője a The Voice-nak, mely az X-Faktor helyére lép idén. Nos, a hivatalos bejelentés is ezt támasztotta alá, ami egy izgalmas kaland kezdete.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Manuel még mindig csak 22 éves, de úgy érzi, a kora ellenére készen áll erre a komoly feladatra. Az RTL-nek adott interjújában azt mondta, nagyon örült, amikor megkeresték a lehetőséggel, mert régóta vágyott arra, hogy bekerüljön egy ilyen műsorba.

„Nagyon örültem neki, és egy óriási kihívás.” Szerinte mivel mindkét oldalról megtapasztalta a tehetségkutatást, nagyon hasznos ötleteket adhat a versenyzőknek. Viszont azt is tudja, lesz része kritikákban a kora miatt, bár úgy érzi, nem lehet megkérdőjelezi az ott betöltött szerepeit.

„Ezzel számolnom kell.” Érdekesnek találná azt is, ha egy kétszer idősebb versenyzővel kellene együtt dolgoznia, ugyanakkor arra törekszik, hogy mindenkivel megtalálja a közös hangot. Elsősorban olyan versenyzőkkel szeretne dolgozni, akik műfajilag közel állnak hozzá, bár másokért is kész harcolni.

A csapatot színesnek tartja, mert mindenki más úton jutott el idáig, eltérő karakterek. Manauel a műsorban is Manuel akar maradni, bizonyítván a fiataloknak azt, hogy igenis el lehet jutni erre a szintre, kortól függetlenül is.