Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

The Times: két válaszút létezik, liberális bevándorláspolitika vagy orbáni gettó

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Karl Nehammer osztrák kancellárral és Aleksandar Vucic szerb államfővel, a magyar-osztrák-szerb plenáris megbeszélés után tartott közös sajtótájékoztatón a Várkert Bazárban 2022. október 3-án. A tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés volt. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
not image

Koós Alexandra

2022. október 18. - 19:07

A szerző szerint a brit lakosság egyre nyugodtabb a bevándorlással kapcsolatban, ugyanis számukra az ellenőrzés a legfontosabb, még a számoknál is előbbre való.

James Kirkup egyik véleménycikkében a britek demográfiai problémáira keresett megoldást, a The Times hasábjain pedig arról írt, miszerint 12 hivatalban töltött idő és Liz Truss egy hónapja szétzúzta a toryk kormányzási akaratát, ám ezt valószínűleg a választók is tudják.

Elmondása alapján a közvélemény-kutatások is alátámasztják, hogy a lakosság egyre nyugodtabb a bevándorlással kapcsolatban, ugyanis számukra az ellenőrzés a legfontosabb, még a számoknál is előbbre való.

Véleménye szerint a demográfiai és gazdasági realitások az jelentik, hogy a toryk számára kemény lesz a választás, ugyanis két válaszút létezik, a döntés viszont a legkevésbé sem egyszerű – derül ki a Mandiner beszámolójából.

„Elfogadják a liberálisabb, növekedésserkentő bevándorlási politika mellett szóló érveket, ahogyan azt a kanadai konzervatívok tették az 1993-as megsemmisülésük után, vagy visszavonulnak az orbáni típusú nacionalizmus választási gettójába, és arra buzdítják a brit nőket, hogy szaporodjanak az anyaországért” – írta.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.