Szörnyű tragédia, legkevesebb 10-en meghaltak egy autóbalesetben Texasban (videó)

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 5. - 05:26

A beszámoló szerint a furgonban bevándorlók ülhettek, akik közül sokan meghaltak a tragikus balesetben.

A New York Post beszámolója szerint legkevesebb 10-en meghaltak a tragikus autóbalesetben Texasban. A helyi rendvédelmi szervek azt mondták, hogy a dél-texasi Brooks megyében történt a halálos baleset, aminek sok áldozata van.

A furgon feltehetően vendégmunkásokat szállított, akik sokan lehettek a járműben. A helyi seriff a My RGV News kérdésére elmondta, a vezetőt egyelőre nem sikerült azonosítani, aki szintén meghalt a helyszínen a súlyos sérülései miatt.

Feltehetően bevándorlókat szállított, akik közül tizenkét másik személy megsérült. A vizsgálat folyamatban van, egyelőre nem tudni, hogy milyen körülmények között borult fel a furgon, benne a sok utassal.

Rakétákat lőtt Libanon Izraelre, négyen megsérültek

Frissítés: A CNN további 20 sérültről jelentett, akiket kórházba szállítottak a délután történt baleset után. Összesen 30 emberről tudni, akik a furgonban voltak a tragédia idején. A Texasi Közbiztonsági Minisztérium (DPS) szóvivője, Nathan Brandley a CNN kérdésére elmondta, a furgon vezetője megpróbált jobbra kanyarodni, amikor letért az útról, és végül egy stoptáblát is eltalált.

A vezető mellett kilenc utast a helyszínen halottnak nyilvánították, rajtuk már nem lehetett segíteni. A videóból is látni, hogy a furgon teljesen összeroncsolódott, hatalmas erővel csapódhatott be.