Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Hamarosan megnyit az idei év legjelentősebb fürdős újdonsága

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az átadás és a megnyitó június 17-én lesz, a létesítményben pedig összesen 21 medence kap helyet, bár azt még nem lehet tudni, milyen árakra kell számítani.

Az idei év legjelentősebb fürdős újdonsága a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő lesz, ugyanis egy több mint 23 milliárd forint értékű beruházásról van szó, az átadás és a megnyitó pedig június 17-én lesz.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ez azt jelenti, hogy a tanítási szünet kezdetétől egyből birtokba vehetik a vendégek a 2021 óta megújuló létesítményt, ahol összesen 21 medence kap helyet – derül ki a termalonline.hu beszámolójából.

A beruházás részeként az eddigi Rába Quelle fürdő mellé az egykori strand helyén egy hatalmas vízi élményparkot építettek, ahol a fő attrakciónak a szódásszifon-alakú csúszdatorony számít, ám mindemellett a fedett fürdő is megújul.

Tavaly két győri uszoda is az ideiglenes bezárás mellett döntött

Korábban beszámoltunk róla, hogy tavaly ősszel ideiglenesen bezárt a győri Aqua Sportközpont és a Magyar Vilmos Uszoda is, többek között az elszabaduló rezsiárak, illetve a tervezett felújítás és karbantartás miatt.

Erről a polgármester, Dézsi Csaba András azt mondta, a felújítást már nem lehetett tovább halasztani, de az is nehezíti a helyzetet, hogy Győr városa anyagi problémákkal küzd a jelenlegi válságos időszakban.

A Napi.hu szerint november elején érkeztek róla hírek, miszerint a város önkormányzata arra a döntésre jutott, hogy az Aqua Sportközpontot részlegesen megnyitják, elsősorban a sportolók, a hivatásos úszók és vízilabdázók számára.