Terjeszkedik a Wolt, ősztől újabb hét vidéki városban is elérhető lesz a szolgáltatás

Fotó: Unsplash/Elena Rabkina
not image

Kornis Vivien

2021. szeptember 15. - 16:17

Hét vidéki várossal bővíti területét a Wolt Magyarországon, ősztől Sopronban, Dunakeszin, Vecsésen, Egerben, Tatabányán, Békéscsabán és Kaposváron is lehet majd rendelni az oldalon keresztül.

A Wolt 2018-ban kezdte meg Budapesten a tevékenységét, majd terjeszkedni kezdett. Eddig összesen 16 városban volt elérhető a Wolt szolgáltatása, a következő hetekben azonban újabb településekkel bővül.

Sopronban és Dunakeszin már szeptember 14-től rendelhetnek az ügyfelek az oldalon keresztül, októberben Békéscsabával és Tatabányával, novemberben pedig Egerrel, Vecséssel és Kaposvárral bővül a kiszállítási terület. Az új területeken a cég kuponakciókkal is készül az új felhasználók számára – írja a Pénzcentrum. 

„Rendszeresen megtapasztaljuk, hogy a felhasználóink igénylik, hogy egyre több helyen legyünk elérhetők – különösen igaz ez a budapesti agglomerációs körzetre, valamint a vidéki nagyvárosokra, megyeszékhelyekre. A mostani bővülésünk többféle pozitív üzenetet is hordoz: segítünk a helyi vállalkozásoknak még szélesebb közönséget elérni online platformon keresztül; új szolgáltatási színfoltot jelenthetünk a helyiek számára; és egyúttal munkahelyeket is teremtünk hét vidéki városban” – közölte Tajta Ákos, a Wolt ügyvezető igazgatója.

Először összesen 150 partner válik elérhetővé a Wolton az új városokban, de a hosszú távú célok szerint ezeken a településeken is színesítik a szolgáltatási palettát, hogy ne csak ételt rendelhessenek házhoz a felhasználók, hiszen a fővárosban az éttermek mellett már üzletekből is vásárolhatnak az ügyfelek.