Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Kilenc hónapos terhesen heti 5-6 alkalommal futott egy amerikai nő

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nemrégiben ismét állapotos lett, így elhatározta, hogy a második terhességét is úgy csinálja végig, mint az elsőt, amely által idén februárban új saját rekordot állított fel.

Egyszerre vált ki döbbenetet és elismerést az emberekből az, hogy a 30 éves profi futó, Makenna Myle még 9 hónapos terhesen is bámulatos időket fut, bár a nő Buzzfeednek adott korábbi nyilatkozatából kiderül, hogy ez már nem az első eset.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Myle még 2020-ban lett népszerű a közösségi médiában, amikor az első gyermekével a szíve alatt, 9 hónapos terhesen 5 perc 25 másodperc alatt futott le egy mérföldet (kb. 1,6 kilométer), s állítása szerint azért volt erre képes, mert a terhessége alatt heti 5-6 alkalommal futott.

Nemrégiben ismét állapotos lett, így elhatározta, hogy a második terhességét is úgy csinálja végig, mint az elsőt, amely által idén februárban új saját rekordot állított fel: 5 perc 17 másodperc alatt futotta le az egy mérföldet – írta a Vt.

A biztonság az első

A nagy pillanatról egy videót is megosztott az Instagram oldalán, amely alatt számtalan követő írta meg, mennyire lenyűgöző az édesanya teljesítménye, és minden jót, valamint sok sikert kívántak neki a későbbiekben is.

Myle március 15-én fog szülni, ám elmondása szerint „el sem tudja képzelni, hogy ne fusson a terhesség alatt”, de természetesen korábban az edzőjével, Ryan Hallal is egyeztetett erről, aki kiemelte, a nő soha semmilyen körülmények között nem sodorná veszélybe a babáját.

„Elég okos ahhoz, hogy ne tegyen kárt sem önmagában, sem a gyermekében. Ugyanakkor furcsa érzés lehet, hogy bőven lenne még ereje tovább futni, de ezt nem teszi meg, hiszen a biztonság az első”

– fogalmazott.