Terhes nőhöz rohantak a magyar mentősök, amikor egy motoros eltalálta őket és tragédia lett belőle

Fotó: Budapest, 2021. március 23. Ütközésben összetört motorkerékpár a VII. kerületi Rottenbiller utcában 2021. március 23-án. A motoros egy mentőautónak üközött. A motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy az azonnal megkezdett újraélesztési kísérlet ellenére életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Olyan súlyos sérüléseket szenvedett a motoros, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a gyors újraélesztési kísérlet sem segített rajta.

Meghalt egy motoros, miután összeütközött egy mentőautóval a VII. kerületi Rottenbiller utcában – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A közlemény szerint a rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat a Wesselényi utca, valamint az István utca irányába terelik. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt közölte, a mentőegységet egy terhes nőhöz riasztották; megkülönböztető jelzéseiket használva haladtak, amikor a kereszteződésben egy motoros oldalról nekik ütközött.

Halálos baleset történt Balatonkeresztúron

„A baleset következtében a motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy az azonnal megkezdett újraélesztési kísérlet ellenére életét vesztette” – írta Győrfi Pál.