Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Tényként közölte Ronaldo érkezését az Al-Nassr

Loszaíl, 2022. december 6. A portugál Cristiano Ronaldo a kispadon a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntõjében játszott Portugália-Svájc mérkõzés elõtt a Loszaíl Stadionban 2022. december 6-án. MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

November végén kapott szárnyra a hír, hogy Szaúd-Arábiába igazolhat Cristiano Ronaldo.

Azóta már számos fejlemény történhetett az ügyben, legalábbis a spanyol Marca most arról számolt be, hogy Ronaldo jövője már december 5-én eldőlt, órákon belül pedig a leigazolását is bejelentheti az Al-Nassr.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Sajtóértesülések szerint ugyanis Ronaldo már Rijádba utazott, hogy aláírja azt a szerződést, mely játékosként 2,5 évig, az arab ország világbajnoki nagyköveteként pedig 2030-ig köti őt a klubhoz és Szaúd-Arábiához.

A 2030-as világbajnokság közös rendezési jogáért Egyiptom és Görögország mellett Szaúd-Arábia is pályázik, Ronaldo bére pedig a hírek szerint vb-nagykövetként tovább emelkedik, ha sikerül elnyerni a pályázatot.

Szaúd-Arábia labdarúgásában szigorúan veszik a pénzügyi fair play-t, így az Al-Nassr-nek három játékosát is el kellett engednie, hogy Ronaldót – 200 millió euró fizetségért cserébe – a soraikban tudhassák.

A transzfer egyre valószínűbbnek tűnik, ugyanis az Al-Nassr mellett Fabrizio Romano átigazolási guru is megszellőztette, hogy hamarosan bejelentés érkezhet Ronaldo jövőjével kapcsolatosan.