Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Ten Hag reagált Guardiola elismerő szavaira

MTI/EPA/Andrew Yates

Bense Róbert

2022. október 31. - 19:07

A spanyol edző úgy vélekedett, hogy végre visszatért a Manchester United, ami a holland edző érdeme.

Guardiola szerint a Manchester United a szezon második felében akár még a bajnoki címért is küzdhet majd – és bár ez a 8 pontos hátrány tudatában kicsit optimista jóslat, a dobogótól mindössze három pontra vannak a Vörös Ördögök.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Erik ten Hag is reagált Pep Guardiola szavaira, és bár egy kicsit korainak tartja még a „visszatérés” emlegetését, a nyolcmeccses veretlenség mindenképp jó jelnek tűnik a katasztrofális szezonkezdet után.

“Ez egy szép elismerés, de én is látok még sok javítanivalót a játékunkban, és ha versenyben akarunk lenni a legjobb négy hely valamelyikéért, akkor javulnunk kell” – mondta el a holland szakember.

A West Ham elleni szűk, egygólos győzelem után ten Hag kiemelte David de Gea kapus teljesítményét. „Nagyon összeszedett, nagyon kontrollált, megvolt az önbizalma” – kiemelte továbbá, hogy volt néhány igazán nagy mentése.

A holland edző az egész védelmet megdicsérte, úgy véli, jó az összhang a hátsó traktusban, támogatják egymást, csatáznak, ez a „szellem” pedig tartást ad a csapatának – tolmácsolta szavait a Football365.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.