Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Ten Hag szerint Bruno Fernandes válaszolt az őt ért kritikákra

Fotó: EPA/DANIEL HAMBURY
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Győztes gólt szerzett az Aston Villa ellen, pár hete még kitették volna a csapatból.

Legalábbis a drukkerek egy része, akik azt firtatták a Liverpool ellen elszenvedett 7-0-s vereséget követően, hogy megérdemli-e a helyét, valamint a csapatkapitányi karszalagot a Manchester Unitednél.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Miután a Vörös Ördögök Fernandes góljának is köszönhetően megverték az elmúlt hónapokban igen jó formát mutató Aston Villát, Erik ten Hag elmondta véleményét Bruno Fernandesről, és az őt ért kritikákról.

„Pár hete még a kapitányi mivoltát firtatták, ez őrület” – mondta Ten Hag a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, aki hozzátette, hogy szerinte a portugál játékkos rengeteg energiát ad a csapatnak, igazi vezető alkat.

„Ilyen játékosokra van szükségünk, ha meccseket akarunk nyerni és trófeákat akarunk szerezni” – méltatta ten Hag, aki többek között a Fernandes elszántságát is dicsérte, és elmondta, hogy öröm vele dolgozni.

Mindazonáltal a drukkerek most sem nyugodtak, habár ezúttal nem a csapat teljesítménye, hanem a Glazer család tulajdonjoga volt a problémájuk, és azt követelték, hogy ne maradjon közük a Manchester Unitedhez – írja az ESPN.