Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Kíváncsi vagy, hogy mennyien töltötték ki a nemzeti konzultációt? Mutatjuk!

A júliusban indult nemzeti konzultáció 14 kérdést tartalmaz, a kormány pedig még mindig arra buzdítja a lakosságot, hogy töltse ki és küldje vissza.

Két hónapja nem találtak olyan kevés új koronavírusos beteget Indiában, mint szombaton

Miközben két hónapja nem volt olyan kevés a napi új fertőzöttek száma Indiában, a kormány úgy döntött, csökkenti a koronavírus elleni védekezéshez szükséges eszközök és gyógyszerek adóit.

Megdöbbentő adatokat közölt az Országos Mentőszolgálat

Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója elképesztő számokat osztott meg az elmúlt egy évről, mióta a koronavírus-járvány Magyarországon is pusztít.

Újabb rekord Indiában, már négypercenként meghal egy koronavírusos beteg Delhiben

Indiában továbbra is teljes gőzzel tombol a járvány második járványa, több kórház kénytelen elutasítani a betegek felvételét.

Rusvai Miklós szerint ez az utolsó hullám Magyarországon

Rusvai Miklós úgy véli, amennyiben az átoltottság megfelelő mértékű lesz, úgy elkerülhető egy újabb hullám Magyarországon, ám a WHO félelmei jogosak a negyedik hullámra nézve.

További Hírek

A mexikói kormány felfedte a valós koronavírusos adatokat, megdöbbentő számok

A mexikói kormány felfedte a valós koronavírusos esetszámokat, a kikerült eredmények szerint pedig a fertőzés okozta halálesetek száma közel 60 százalékkal magasabb annál, mint ahogy azt korábban kommunikálták.