Dollár
392,73 Ft
Euró
399,09 Ft
Font
473,33 Ft
Bitcoin
23,951 $

A spanyol szurkolók azzal fenyegetőznek, hogy kikapcsolják a TV-t, ha a játékosok letérdelnek a pályán

A spanyol futballszurkolók azzal fenyegetőznek, hogy bojkottálják csapatuk Euro 2020-as mérkőzéseit, ha a játékosok az Egyesült Királyság nyomdokaiba lépnek és térdre ereszkednek a kezdés előtt.

Rendhagyó meccs: a spanyol válogatott nélkül kerül megrendezésre a spanyol-litván mérkőzés

Rendkívüli mérkőzés lesz a litván-spanyol meccs, mivel a spanyol válogatott csapatkapitánya, Sergio Busquets vasárnap pozitív koronavírus-tesztet produkált, ennek ellenére a válogatottnak ugyanúgy pályára kell majd lépnie.

Egy spanyol pincér 1000 darabra vágta fel saját anyját, majd apránként elfogyasztotta

Egy munkanélküli pincért elítéltek saját anyja meggyilkolásáért és elfogyasztásáért, miután 1000 apró darabra vágta a nő maradványait.

Véres kést rejtő csomagot küldtek egy spanyol miniszternek, nem sokkal a választások előtt

A spanyol kormány is megerősítette, hogy miután több politikus is halálos fenyegetéseket kapott a közeljövőben, Reyes Maroto ipari, kereskedelmi és turisztikai miniszter egy véres kést rejtő csomagot kapott valakitől.

Spanyolország legalizálja az eutanáziát

A spanyol parlamenti képviselők csütörtökön legalizálták az eutanáziát olyan súlyos és gyógyíthatatlan, vagy legyengítő betegségben szenvedők esetében, akik véget akarnak vetni életüknek, annak ellenére, hogy a vallási csoportok és a szélsőjobboldal erőteljesen ellenezte.

További Hírek

Heten haltak meg egy spanyol kórházban a koronavírus elleni oltás után

Egy közép-spanyolországi idősotthonban mind a 78 lakónál pozitív koronavírus-teszteredményt mutattak ki, miután megkapták a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcinájának első dózisát, továbbá a hét ember elhunyt koronavírus-fertőzésben.