Dollár
397,18 Ft
Euró
403,75 Ft
Font
478,13 Ft
Bitcoin
23,419 $

Rebrov felmondott, távozni fog a Ferencvárostól

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megerősítette a híreket, melyek szerint Szerhij Rebrov a szezon végén távozni fog a zöld-fehérek éléről.

Egy végtelenül őszinte nyilatkozat a BL-ből kiesett ferencvárosi kapitánytól

Sergei Rebrov egyszerre lehet boldog és szomorú, hiszen a Ferencváros számára véget ért az út a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligát érő a harmadik helyet sem sikerült megszerezniük.

Ha az eddigi legjobb Ferencváros lép pályára a BL-ben, a Kijev könnyen kikaphat

A Ferencváros nagyon nagy erőre képes, és ezt eddig leginkább a Juventus ellen láthattuk idegenben. Most újra a hazai pályától távol kell küzdeniük, lehetőleg a győzelemért a Kijev ellen.

A Ferencváros edzője csalódott volt az első 25 perc után a Barcelona ellen

Sergei Rebrov nem volt túl elégedett a szerda este látottakkal a Bajnokok Ligájában a Barcelona ellen, de ez egy olyan eredmény, amiért kár lenne szégyenkezni.

Így értékelt a Ferencváros edzője a Juventus elleni drámai vereséget követően

Sergei Rebrov nagyon elégedett lehet a játékosaival, független attól, hogy kikaptak a Juventus ellen, akiket rendesem megizzasztotta a Ferencváros, és csak az utolsó percekben dőlt el a 3 pont sorsa.

További Hírek

A Fradi játékosai úgy ültek az öltözőben, mintha döntőt veszítettek volna a Juventus ellen

A Ferencváros edzője szerint nem a legreálisabb eredmény született a Juventus ellen, akárcsak korábban, amikor a Barcelonával néztek farkasszemet.

Így értékelt a bravúros döntetlen után a Ferencváros edzője

Sergei Rebrov összességében elégedett lehet, mert a csapata a padlóról állt fel, és két gólos hátrányt dolgozott le szerda este a Dinamo Kijev ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában-

A Ferencváros edzőjének nyilatkozata a Barcelona elleni BL-mérkőzés után

Sergei Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője az első 20 perccel például kifejezetten elégedett volt, de voltak olyan pontok is, amikkel nemigazán. A két utolsó gól is ezek közé tartozhatott.