Dollár
381,83 Ft
Euró
394,59 Ft
Font
466,00 Ft
Bitcoin
24,443 $

Bűnösnek vallotta magát a Sarah Everard meggyilkolásával vádolt rendőr

Ügyvédje szerint védence őrszintén megbánta, amit tett, és elfogadta, hogy nem ő az áldozat, hanem az általa elrabolt, megerőszakolt, meggyilkolt fiatal nő, Sarah Everard szerettei és barátai.

Megállapították Sarah Everard halálának okát

A rendőrség kedden közölte, hogy a 33 éves marketingvezető Sarah Everard halálát a boncolás eredménye szerint fojtogatás okozta.

Forrósodik a hangulat Nagy-Britanniában, miután összecsapásokba torkollt az új bűnügyi törvény elleni tüntetés Bristolban

Egymásra mutogatnak a szervezők és a hatóságok, miután Bristolban vasárnap a sokakat felháborító új gyülekezési törvény elleni tiltakozások összecsapásokba torkolltak, melyben rendőrök és tüntetők is megsérültek.

Sarah Everard meggyilkolásával megrendült a rendőrségbe vetett bizalom - hogyan tovább?

Sarah Everard elrablásával és meggyilkolásával a londoni rendőrség különleges egységének egyik tisztjét gyanúsítják. A fiatal nő emlékére tartott virrasztáson a hatóságok bilincsbe verve vonszolták el a jelenlévőket a helyszínről, ezzel politikusok és a közvélemény felháborodását kiváltva. A lányok és nők ellen irányuló erőszak tagadhatatlan mértékű és többé nem lehet a szőnyeg alá söpörni - változásra van szükség.