Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Bukás a brit kormány politikája: nagyrészt üresen szállhat fel a ruandai menekültjárat

Úgy tűnik, hogy az első járat, amely a tervek szerint illegális migránsokat szállítana Nagy-Britanniából Ruandába, nagyrészt üresen fog indulni.

20 év börtönt kapott egy kínai bányavezető, aki megkorbácsolta több munkását

A bíróság szerint rosszindulatból kínozta meg áldozatait, az üzletember azonban azt mondta, csak elege lett abból, hogy folyamatosan lopják az ásványokat.

Boris Johnson bejelentette, Ruandába küldik a Nagy-Britanniába érkező illegális bevándorlókat

Boris Johnson, Nagy-Britannia miniszterelnöke bejelentette, megállapodtak a közép-afrikai országgal a menedékkérők elhelyezéséről.

Tizenöt évre börtönöztek be egy Youtubert, aki kritizálta az elnököt

Súlyos büntetést szabtak ki egy népszerű Youtubernek Ruandában, aki hevesen kritizálta Paul Kagame elnököt a csatornáját.

„Nem kellene láthatatlan falat felhúzni olyan országok előtt, akik nem férnek hozzá a vakcinához”

Paul Kagame, Ruanda elnöke „botrányosan hatástalannak” nevezte a vakcinák elosztását Afrikában és figyelmeztetett, hogy nem kellene „láthatatlan falat” felhúzni a vakcinával rendelkező és nem rendelkező országok között.

További Hírek

Egy jelentés szerint Franciaország "semmit sem tett", hogy megakadályozza a ruandai népirtást

Egy amerikai jogászcég jelentése, melyet a ruandai kormány rendelt meg, kimondja, hogy Franciaországnak „jelentős felelőssége van” a halálesetekben.

Felmentést kért a hágai Nemzetközi Bíróságon a ruandai népirtás egyik fő uszítója

Az egykori rádióigazgató a vádak szerint macsétákkal és egyéb fegyverekkel látta el a lázadókat az emberiség történelmének egyik legvéresebb népirtása során – ő viszont azt állítja, ártatlan.

Van egy ország, ahol a világon elsőként győzték le a koronavírus-járványt

A 12 millió lakossal rendelkező országban igazán példaértékű intézkedéseket hoztak a pandémiával szemben, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a fertőzési gócpontokat időben karantén alá zárták, ezért alacsonyan tudták tartani a halálozási rátát.