Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

A CanSinoBIO kínai gyártó egyértelművé tette, vakcinája nem okoz vérrögképződési problémákat

Egyre több gyártó tesz bejelentést az ügy kapcsán, most az egyik kínai gyártó tett így, és közölte, hogy az általa kínált koronavírus elleni oltóanyag nem okoz vérrögképződési problémákat.

Szijjártó bejelentette, egyelőre mégsem rendelünk CanSino és CoviShield vakcinákat!

Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere bejelentette, hogy lekerült a napirendről a kínai CanSino és az indiai gyártású CoviShield megrendelése a szállítási határidők miatt.

Újabb információk a két vakcinatípusról, amik Magyarországon is elérhetővé válhatnak

Ez a CanSino és a Covishield, amikről sok fontos információt gyűjthettek be az NNK munkatársai, akik személyes gyárlátogatást tettek a helyszínen.

Az egydózisúnak ígért kínai vakcinából valószínűleg mégis két adag kell

A kínai fejlesztésű és Magyarország által jóváhagyott CanSino vakcinából eredetileg csak egy adag kellett volna, ám ez valószínűleg két adagra módosul majd.

Nagyszerű eredményekkel rendelkezik az újonnan engedélyezett kínai vakcina

A kínai fejlesztésű CanSino Biontech koronavírus elleni oltóanyagát nemrég fogadták el hazánkban. Különösen jelentős a döntés, hiszen a Johnson & Johnson Janssen vakcinájához hasonlóan az oltanyagból egyetlen dózis is elegendő a védettség kialakításához.

További Hírek

Újabb kínai vakcinát engedélyeztek szükséghelyzeti használatra Magyarországon

A kínai Cansino Biologics vállalat hétfőn reggel jelentette be, hogy a magyar egészségügyi hatóságok elfogadták vészhelyzeti alkalmazásra a saját fejlesztésű készítményüket.