Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Télen is megpróbálja pénzzé tenni de Jongot a Barcelona

Barcelona, 2022. január 3. Frenkie de Jong, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub holland játékosa csapata nézõk által is látogatható, nyílt edzésén vesz részt a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. január 3-án. A labdarúgóklubhoz szerzõdött Ferran Torres spanyol labdarúgót ezen a napon mutatták be a klubnál. MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Bense Róbert

2022. november 1. - 09:23

Nyáron is próbálkoztak a katalánok, akkor nem jött össze a holland eladása, de továbbra sem adják fel.

A holland ugyan játszik Xavi csapatában, de továbbra is igen döcögősen megy neki, és nem úgy tűnik, hogy hosszú távon szeretnék megtartani, inkább csak azért játszatják, hogy ne veszítsen annyit a piaci értékéből.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

A Barcelona így is bukni fog rajta, az szinte garantálható, hiszen az Ajaxnak 85 millió eurót fizettek érte, most azonban még a nyári 75 millióhoz képest is legfeljebb 60 millió euró környékében reménykedhetnek a katalánok.

Csakúgy, mint nyáron, a téli átigazolási időszak alatt is vélhetően a Manchester United lesz az a csapat, amelyik részéről komolyan vehető ajánlat érkezik Frenkie de Jongért – számolt be róla a Fichajes.

Az angolok részéről a stratégia most már tökéletesen világos: mivel a nyáron annyira el szerette volna adni a Barcelona de Jongot, de többet kértek érte, mint amennyit kifizettek volna manchesteri részről, ezért nemes egyszerűséggel megvárták, míg lejjebb kúszik az ára.

De Jong ugyanakkor néhány hónappal ezelőtt még azt hangoztatta, hogy remekül érzi magát Barcelonában, ahol azonban pont azért kezdték ki, mivel nem akarta elhagyni a csapatot. Abban viszont szinte biztosak lehetünk, hogy az Ajaxban eltöltött közös évek miatt Erik ten Hag hívására nem mondana nemet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.