Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Telekom: újra itt a szerdai Domino Day, most ezzel kedveskednek az ügyfeleknek

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Azok, akik szeretnék kihasználni ezt a lehetőséget, mindössze annyit kell tenniük, hogy az okostelefonjukon belépnek a Telekom alkalmazásba, majd aktiválják az ajánlatot.

A Telekom közösségi médiás oldalán közzétett bejegyzésből kiderül, miszerint újra itt a szerdai Domino Day, ami azt jelenti, hogy minden feltöltőkártyás ügyfelüknek díjmentes 300 MB mobilnetet és 30 perc hívást adnak a Telekom vezetékes és mobil hálózatán.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Azok, akik szeretnék kihasználni ezt a lehetőséget, mindössze annyit kell tenniük, hogy az okostelefonjukon belépnek a Telekom alkalmazásba, majd aktiválják az ajánlatot, amelyet 24 órán keresztül tudnak felhasználni.

A cég minden héten szerdán hasonló lehetőséget kínál az ügyfeleknek, s ilyenkor ingyenesen felhasználható mobilnetet vagy díjmentes hívást nyújtanak: múlt héten például 1 GB díjmentes mobilnetet lehetett felhasználni.

Március 8-án pedig díjmentes 100 perc hívást adtak, míg elsején 500 MB mobilnettel lepték meg az embereket, vagyis érdemes a hét közepén belépni az app-ba, hogy megtudjuk, ezúttal milyen lehetőséget kínálnak fel.