Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Tejet szállító kamion borult fel Abony térségében (fotóval)

Fotó: Oldalára dőlt kamion az M4-es autóúton Üllőnél 2022. július 18-án. Az M0-s csomópontjánál egy nyergesvontató és két személygépkocsi összeütközött. A balesetben több ember megsérült. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Abony térségében felborult egy kamion, amelynek következtében a rakománya a pályatestre ömlött, a sofőr pedig megsérült, így kórházba vitték.

A police.hu értesülései szerint 2023. március 18-án délelőtt történt az az incidens, amelynek során eddig tisztázatlan okból felborult egy nyergesvontató az M4 autóút Szolnok felé vezető oldalának 84-es kilométerszelvényben.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

A kamion tejet szállított, a baleset következtében pedig a rakománya a pályatestre ömlött. A sofőr megsérült, akit a mentők munkatársai szállítottak kórházba, hogy megkaphassa a szükséges ellátást, bár a jelenlegi állapotáról egyelőre nincs hír.

Emellett az is kiderült, hogy a rendőrök Cegléd és Abony között a 401-es útra (a 4-es főút felé) terelik a forgalmat, s a szalagkorlát megrongálódása miatt a másik pályaszakasz belső forgalmi sávját is lezárták.

Fotó: police.hu