Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,21 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
460,98 Ft
Bitcoin
70,905 $

Te jó ég, Rita Ora ezt ismét nagyon durván odatette: az a test és nézés…

Rita Ora nem unatkozik a nyári szünetben, és gondoskodik arról, hogy beszéljenek róla. Ezek a képek most mindent visznek a világhíres énekesnőről.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Rita Ora nem unatkozik a nyári szünetben, és gondoskodik arról, hogy beszéljenek róla. Ezek a képek most mindent visznek a világhíres énekesnőről.

Rita Ora már messze nem tartozik a tinik közé, egy érett nő, aki maximálisan tisztában van a testi adottságaival, és remekül mozgatja a közösségi médiát. Gyakorlatilag nincs egy olyan nap sem, amikor ne beszélnének róla. Soron kívül Kocsis Máté Magyar Péterről: „Nem ember és nem apa az ilyen”

Gyakran szerepel a címlapokon, és nemcsak az énektudása miatt. Egy igazán vonzó, szexi és bájos nő. A testi adottságai pedig szinte tökéletesek. Mindez, ha nem lenne elegendő, természetes szépség, ami csak rátesz egy lapáttal.

EZ ÁM A PIKÁNS DEKOLTÁZS A SZÍNÉSZNŐTŐL

Rengeteg rajongója, követője van. A nőktől is gyakran kap dicséretet, és okosan játszik ezekkel a tartalmakkal, mert még pont nem lépi át velük a határt. Figyelnie kell, mert hiába a 16 milliós követőtábor az Instagramon, a szabályok rá is vonatkoznak.

Ha valakinek, akkor Ritának nagyon jól áll a nyár, a napsütés, a forróság és a bikini. Mintha csak egy modell lenne, és egy olyan ruhadarab sincs, ami ne állna rajta vadítóan. A legutóbbi fotósorozata pár embernél kiverte a biztosítékot, és soknak gondolják.

A többség azonban oda és vissza van Rita Ora felvételeiért, melyek szinte izzanak az erotikától. Igazán vadító, ahogy a kamerába néz, és közben olyan pózokat vesz fel… Nem kellett csalódnunk Ritában, hozta a kötelezőt, vagy még annál is többet.

https://www.instagram.com/p/CECIYa2DL2T/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/kourtney-kardashian-41-evesen-is-bombazo-micsoda-test/