Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Taylor Lautner bejelentette, hogy a szintén Taylor keresztnevű menyasszonya felveszi a vezetéknevét

Taylor Lautner amerikai színész megérkezik az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part Two) címû filmjének bemutatójára Los Angelesben 2012. november 12-én. (MTI/EPA/Paul Buck)
not image

Takács Petra

2022. augusztus 18. - 18:53

Igen, jól látod, ez azt jelenti, hogy a boldogító igen kimondása után Taylor Lautner és Taylor Lautner alkot majd egy párt.

Az Alkonyat-filmek sztárja is kellő öniróniával kommentálta az eseményt, s úgy fogalmazott, “szó szerint ugyanaz a személy leszünk”. Bizonyára senkit sem lep meg, ha egy olyan emberrel találkozik, aki felvette házastársa vezetéknevét, ám annál ritkábban futunk bele olyan házaspárokba, akiknek szó szerint, betűre pontosan ugyanaz a nevük.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Taylor Lautner és menyasszonya, Taylor Dome esete egyrészt vicces, másrészt pedig csak nekünk olyan meglepő: az Egyesült Államokban ugyanis a Taylor keresztnév uniszex, tehát lányoknak és fiúknak is ugyanúgy adják születésükkor.

A 29 éves Alkonyat-sztár még tavaly novemberben kérte meg kedvese kezét, most pedig elárulta, menyasszonya úgy határozott, felveszi a színész vezetéknevét.

A The Kelly Clarkson Show vendégeként a színész megosztotta, a biztonság kedvéért kétszer is rákérdezett menyasszonyánál, hogy átgondolta-e a dolgot, és tényleg annyira tetszik-e neki a Lautner vezetéknév, hogy bevállalják az abszolút hasonlóságot a közös keresztnév után, majd kellő öniróniával kommentálta a történteket:

“Szó szerint ugyanaz a személy leszünk. Ez most vagy szuper egyszerű, vagy szuper bonyolult lesz.”

A pár 2018-ban kezdett el randizni, Lautner pedig tavaly osztotta meg a lánykérés részleteit: egy fotót posztolt az Instagramon, melyen féltérdre ereszkedve várja a választ álmai nőjétől egy gyertyafényes, rószaszirmokkal tarkított környezetben, a háttérben egy, a vezetéknevét ábrázoló neonfelirattal, a leírásban pedig az szerepelt, hogy “2021.11.11. Amikor minden vágyam valóra vált.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.