Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Taxisra támadt egy férfi Szombathelyen, de a támadó szerzett súlyos sérülést

Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A dühöngő utas láttán néhány járókelő megkérdezte, tudnak-e segíteni a taxisnak, a helyeslő válasz után pedig alaposan ellátták a támadó baját.

A hírek szerint egy taxistámadást követő verekedéshez riasztották a rendőröket vasárnap késő este Szombathelyen, s az érintettek közül egy fő súlyos sérüléssel került kórházba, bár a jelenlegi állapotáról nincs hír.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Az eddigi információk alapján egy házaspár ült be a taxiba: az első ülésre a középkorú nő, a hátsó ülésre pedig a férje, ám a Gagarin utcában nem értettek egyet abban, merre folytassák az útjukat tovább. Végül az asszony kérését fogadta meg a sofőr, akire az ittas férj nagy erejű ütést mért.

Ezt követően az autó megállt, a támadó férfi pedig kiugrott, és a vezető ajtaját kinyitva próbálta kirángatni a sofőrt. A feleség kettejük közé állt, és próbálta védeni a taxist, hátha szóban vagy erővel hatni tud a férjére, de ez nem így lett.

Ekkor több gyalogos férfi érkezett a helyszínre, akik megkérdezték a taxist, hogy tudnak-e neki segíteni, mire helyeslő választ kaptak. A következő pillanatban a támadó hátrarepült az ajtótól és több ütést is kapott, mielőtt a földre került.

A 112press beszámolójából az is kiderül, hogy utóbbit súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők, a sofőr viszont kevesebbel megúszta, illetve feljelentést tett a támadás miatt.