Dollár
387,15 Ft
Euró
394,76 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
23,907 $

Ellentmondásosan távozhat Riqui Puig Barcelonából, Messi, Torres és Guardiola is érintett

Fotó: Lasha Dvali (b2) és Miha Blazic (j2), a Ferencváros, valamint Riqui Puig (k), a Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában játszott Ferencváros - FC Barcelona mérkõzésen a Puskás Arénában 2020. december 2-án. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 5. - 12:37

Riqui Puig titokban rögzítette, hogy mit gondol Messiről és Ferran Torresről, és úgy fogalmazott, hogy „Guardiola nem akarta Ferran Torrest”.  

A Dongcast podcast közzétett néhány hangfelvételt amelyeken hallható, hogy a katalán játékos nem éppen pozitív véleményt mond Torres szerződtetéséről – írja az AS

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

A Los Angeles Galaxyhoz szerződni készülő Riqui Puig egy utolsó ellentmondással távozik a klubtól. 

A Barcelona pletyka-podcastja, a Dongcast nyilvánosságra hozott néhány hangfelvételt a labdarúgóról, amelyben azt állítja, hogy „Guardiola nem akarta Ferran Torrest, tavaly csak tizenkét meccsen játszott”.

Ezt a kijelentést Riqui tette néhány kollégájának az autósiskolában, ahová akkor járt, amikor vissza kellett szereznie a különböző közlekedési szabálysértések miatt a jogosítványából elveszített pontokat.

Amellett, hogy Ferran Torresről beszél, Riqui azt is elárulja, hogy volt ajánlata a Chelsea-től és a Milantól is, de inkább maradt Barcelonában, „mert nagyon szép, bár azok a csapatok duplán megfizetnek, ott teljesen egyedül vagy” .

A katalán játékos Messi távozásáról is elmondja a véleményét, akit megért a bánatában, „mert végül is 14 éves kora óta a klubnál volt”.