Eltemették a tapolcai baleset negyedik áldozatát

Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. A személygépkocsi egy vonattal ütközött. Az autóban négy ember meghalt, egy életveszélyes sérülést szenvedett. MTI/Varga György
not image

Takács Petra

2022. január 14. - 21:33

A horrorbalesetben négy ember vesztette életét, csak egyetlen lány élte túl az ütközést.

Eltemették a tapolcai horrorbaleset negyedik áldozatát is, a fiatal röplapdást, Norbertet. A fiú barátaival ment hazafelé Újév első napján, amikor egy vasúti átjáróban az autójukat letarolta egy szerelvény. A kocsiban öten utaztak, de csak egyetlen lány élte túl az ütközést, ő azóta is kórházban van – számolt be a Tények.

Norbert búcsúztatójára nagyon sokan mentek el, s egy-egy szál fehér rózsát vittek a ravatalhoz – unokatestvéreit, Dórit és Zoltánt pedig két nappal ezelőtt temették el, Csabrendeken.

A fiatalok egy szilveszteri buliban voltak előző éjszaka, és már hazafelé tartottak, ám négyen már soha nem láthatják újra szeretteiket: az áldozatok azonnal életüket vesztették, olyan nagy erejű volt a becsapódás.

A gyász helyszínén megrendítő képsorokat rögzítettek, többen nem bírták visszatartani a könnyeiket, csend honolt a sínek mellett. Sümegi Norbert, a sümegi futballista 2002-ben született, ő is rendkívül fiatalon hunyt el. Sümeg polgármestere szintén kiment a tragédia helyszínére, és ugyancsak megdöbbent az eseten, mindkét lakóközösséget mélyen érintette a fiatalok borzalmas halála.