Több száz fehér rózsával búcsúztatták a tapolcai baleset egyik áldozatát

Fotó: Ütközésben összeroncsolódott személyautó Tapolca közelében a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál 2022. január 1-jén. A személygépkocsi egy vonattal ütközött. Az autóban négy ember meghalt, egy életveszélyes sérülést szenvedett. (MTI/Varga György)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 9. - 14:17

A 19 éves Gergőt örök nyugalomra helyezték Sümegen.

Eltemették Sümegen a tapolcai vonatbaleset egyik áldozatát, a 19 éves Gergőt. A temetésen a család, a csapattársak és a barátok mellett rengetegen jelentek meg részvétet nyilvánítani, akik mindannyian 1-1 szál fehér rózsával érkeztek a család kérésére – számolt be a Tények.

Gergő a kaposvári röplabdacsapat tagja volt, akik korábban már elbúcsúztatták volt társukat egy meccs keretében. Ekkor Gergő képével ellátott pólót viseltek, és a bevételt a családnak ajánlották fel. Az egyik csapattag elmondta, hogy Gergő mezszámát, a 14-est visszavonultatta az egyesült.

A fiatalok Újév reggelén tartottak hazafele Nemesgulácsról egy szilveszteri buliból, amikor vonattal ütköztek. Az autóban utazó fiatalok közül négyen azonnal meghaltak, az egyik túlélőt, Melanit azóta is kórházban ápolják.