Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Tápai Szabina és Kucsera Gábor válása: „Nem fogok szépíteni, volt megcsalás”

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Sárfalvi Péter korábbi öttusázó, Kucsera Gábor világbajnok kajakozó és Szvitacs Alexa para-asztaliteniszező (b-j) a magyar paralimpiai csapat tokiói gála-, és sportruházatának bemutatóján a Várkert Bazárban 2021. július 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolatáról egy ideje pletykáltak az emberek, sok hír jelent meg velük kapcsolatban, most azonban kiderült, hogy valóban válnak.

Sokáig igazi álompárként tekintettek Szabinára és Gáborra, ám ennek vége. Szabina a Story magazinnak beszélt arról, hogy a házasságuk zátonyra futott, és igaz a hír, külön élnek, immáron nyolc hónapja.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Szabina őszintén hitt a szerelemben, a házasságban, mert ahogyan ő fogalmazott, nem azért ment férjhez, hogy elváljon. „Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő az életemben, és tíz éve teljes nyugalomban mondtam ki neki az igent. Bizalommal voltam felé, és olyan biztonságban éreztem magam, mint soha senki más mellett.” – idézte a 24.hu Szabinát.

Ugyanakkor nem gondolja, hogy rossz döntést hozott, hiszen három csodás gyermekük született, de azt remélte, a szerelmük örökké tart. Mindent megtettek a házasságukért, és Szabina elmondása szerint sokszor sikerült kimászniuk a gödörből.

Kiderült, hogy megcsalás is történt, ami az egyik legrosszabb forgatókönyv. „Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész.”

Szabina nem keveset várt arra, hogy megoldódjon a helyzet, de a fordulat nem következett be. Noha jobb a kommunikációjuk és a kapcsolatuk, mint korábban, szerelem már nem lehet ebből, barátság viszont igen. Egyelőre nem adták be a válókeresetet, de Szabina azt mondta, gyakorlatilag már elváltak.