Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Így gyakorolja a táncmozdulatokat Rubint Réka Balin a parton (videó)

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 14. - 22:08

Rubint Réka formájára biztosan nem lesz panasz, ahogyan a kitartására sem, mert ha valamit a fejébe vesz, akkor azt biztosan végig fogja csinálni.

Réka az életében már számos kihívást élt meg, mind mentálisan, mind lelkileg, mind fizikálisan. Embereket veszített el, akiket nagyon szeretett, és olyan helyzetek is voltak, amikor úgy tűnt, Schobert Norbi idő előtt távozhat az életéből.

Soron kívül Svájcban is gumilövedékkel oszlatták az iráni nagykövetség előtt tüntetőket

Ezek a nem várt események mind próbára tették lelkileg, mentálisan és fizikálisan is, de közben még erősebbé vált, akárcsak a kapcsolata a családjával. Valószínűleg a következő időszak is sok új dolgot hoz majd számára, mert a Dancing with the Starsban fog versenyezni.

Vannak, akik azt kívánják, hogy a lehető leghamarabb essen ki, ami igencsak érvágás lenne a műsor számára, hiszen az egyik legnagyobb név, ráadásul ott van mellette Andrei Mangra, aki talán a legkedveltebb táncos a show-ban.

Zseni, ahogyan Barta Sylvia bikiniben megvillan, 50 felett is van élet

Sokkal több ok van arra, hogy Réka eljuthat a döntőbe, minthogy hamar távozzon a versenyből. Mindent megtesz azért, hogy tökéletesen felkészüljön, Balin is gyakorol a szabadidejében, amikor épp nem tart edzéseket.

Lapozó: 1 2