Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Mióta itt jártál:

Tajtékzik a Wolves edzője: a VAR miatt elúszott az FA-kupa győzelem

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az a fránya VAR: Julen Lopetegui döbbenten vette tudomásul, hogy hiába látták úgy, hogy ők szerezték meg a győztes gólt, elúszott az FA-kupa győzelem.

A football365.com számolt be arról, hogy a Wolves edzője, Julen Lopetegui dühöng, miután a korábban megnyertnek hitt Liverpool elleni mérkőzésről kiderült, hogy bizony nem a Wolves csapata nyerte meg.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Mindössze 9 perccel a mérkőzés vége előtt, 2-2-es állásnál Totinak meggyőződése volt, hogy ő lőtte a győztes gólt, ám a szurkolók ünneplését egy zászló lengetése szakította félbe: a döntést ugyan ellenőrizték, ám a pályán hozott ítéletet nem lehetett felülbírálni, mivel kiderült, hogy nem volt megfelelő a VAR kameraszöge.

Egészen eddig a pontig az edző, Lopetegui is meg volt győződve arról, hogy az egy győztes gól volt, ám kiderült, hogy mivel nem állt rendelkezésre megfelelő szög a videóbíró-asszisztens számára, a döntés megmásíthatatlan.

Az edző mélységesen csalódottan nyilatkozott, noha hozzátette, hogy bizonyos szempontból nagyon is büszke játékosaira, akik ennél sokkal többet érdemeltek volna. Úgy fogalmazott, örül, hogy egy fantasztikus csapat ellen kaptak lehetőséget a pályán, és büszke a játékosok teljesítményére is, ám mindemellett rendkívül csalódott a döntés miatt.