Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Ebben a különleges szettben ünnepelte a születésnapját Gáspár Evelin

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2022. június 17. - 02:07

Gáspár Evelin rendkívül ügyesen válogatja össze a szettjeit, ezúttal a saját születésnapjára öltözött ki, közösen a családdal.

Talán nem túlzunk, ha azt mondják, hogy a Gáspár-családnál nincs híresebb Magyarországon, és ez már évtizedek óta így van. A Győzike Show akkora ismertséget adott nekik, mint azelőtt soha semmi egy sztárnak a televízióban.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Itt most a családra gondolunk, mert színészeket, zenészeket természetesen ugyanúgy felkapta a média a múltban, de így, együtt egy családot azonban nem. Mindenki ismertté vált, még a legkisebb Virág is, aki azóta is visszafogottabb.

Evelin ügyesen el tudott helyezkedni a közösségi médiában, és közben szép lassan olyan formája lett, hogy azt sok ezren irigyelik napi szinten. Nem is csoda, nagyon sok munkája, energiája, ideje és pénze van ebben.

Őrület, milyen szexi Gelencsér Timi ebben a görkoris szettben

Evelin nemcsak lefogyott és megizmosodott, hanem tartja is ezt a formát, ami valójában sokkal nehezebb, mint az azt megelőző folyamat. Emiatt nem állhat le az edzésekkel, és továbbra is egészségesen kell táplálkoznia.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.